sxesi-kai-sex-mporei-na-krathsei-mia-sxesi-xwris-sex

Σχέση και σεξ: Μπορεί να κρατήσει μια σχέση χωρίς σεξ;

Η σεξουαλική επαφή αποτελεί μια σημαντική μορφή επικοινωνίας που επικυρώνει τη συντροφικότητα και προάγει την αξία της συμβίωσης ως εξέλιξη της αγάπης και της διαχρονικής ζωής. Για αυτό και κατέχει κεντρικό ρόλο μέσα στη ζωή του ζευγαριού.

Πρέπει να υπάρχει το σεξ μέσα σε μια ερωτική σχέση διότι έτσι οι σύντροφοι επικοινωνούν και συναισθηματικά.

Όταν δεν υπάρχει ερωτική επαφή μέσα σε μια σχέση το ζευγάρι μπορεί μερικές φορές να επισκεφθεί μαζί έναν ειδικό σεξολόγο, είτε μαζί είτε ο ένας από τους δύο ερωτικούς συντρόφους.

Μπορεί να σκέφτεστε πως τα πράγματα είναι χειρότερα για εκείνον που είναι ο δυσαρεστημένος σύντροφος, μπορεί όμως να είναι και για εκείνον που αρνείται το σεξ.

Ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες αιτίες που δεν κάνουν σεξ τα ζευγάρια

1 Ο ένας από τους δύο συντρόφους δεν τον ενδιαφέρει πια το σεξ

Η εμμηνόπαυση ή η γέννηση ενός παιδιού μπορεί να κάνουν μια γυναίκα να χάσει τη libido της, αυτό όμως δεν είναι απαραίτητο να συμβεί. Οι άντρες μπορεί να έχουν πιο χαμηλή τεστοστερόνη από το φυσιολογικό, για διάφορους λόγους.

Σε κάθε περίπτωση, αναζητάμε πρώτα κάποια οργανική αιτία που μπορεί να μην έχει εκδηλωθεί ακόμη. Μετά κοιτάζουμε τα θέματα της σχέσης. Είναι όντως έλλειψη ενδιαφέροντος για το σεξ ή είναι έλλειψη του ενδιαφέροντος για τον ή τη σύντροφο;

2 Οι σύντροφοι δεν ανάβουν ο ένας τον άλλον πια

Αυτή είναι μια πιο δύσκολη κατάσταση, αλλά όχι αδύνατη. Η ή ο ερωτικός σύντροφος που διαμαρτύρεται συνήθως επικαλείται έναν λόγο, όπως τα κιλά που έβαλε ο σύντροφός τους ή η απροθυμία να έχουν ερωτική επαφή με τον τρόπο που εκείνη ή εκείνος προτιμά.

Ένας άνθρωπος μπορεί να μάθει να αγαπά ξανά το σύντροφό του εστιάζοντας στο τι είναι αξιαγάπητο επάνω του ή της, τι ήταν εκείνο που τον ερέθιζε εξαρχής, ή τι μπορεί να έχει αλλάξει και μπορεί να ξυπνήσει ξανά την αγάπη και την επιθυμία.

Επίσης, όταν σε ερεθίζει σε ερεθίζει και όταν δεν σε ερεθίζει δεν σε ερεθίζει και τίποτε δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό.

4 Οι σύντροφοι έχουν ξεχάσει αυτή τη συνήθεια

Αυτό συμβαίνει πιο συχνά απ’ ότι μπορείς να πιστέψεις. Κάποια γεγονότα όπως μια ασθένεια ή ένα καινούργιο μωρό θα διακόψει το φυσιολογικό ερωτικό πρόγραμμα ενός ζευγαριού, θεωρητικά προσωρινά, αλλά η σεξουαλική σχέση απλά δεν συνεχίζεται.

Αυτός που συνήθως παίρνει την πρωτοβουλία παύει να το κάνει ίσως λόγω της συχνής απόρριψης και ο άλλος, που σίγουρα θα μπορούσε να πάρει την πρωτοβουλία όταν θα είναι έτοιμος, δεν το κάνει.

Η σεξουαλική ανομβρία συνεχίζεται και αρκετά συχνά, κανείς δεν ανακινεί το θέμα. Αυτή η κατάσταση μπορεί να συνεχιστεί για χρόνια.

5 Οι σύντροφοι μπορεί να ερωτευτούν κάποιον ή κάποια άλλη

Αυτό δεν αποκλείει απαραίτητα το σεξ με τον επίσημο σύντροφο.

Πολλοί άνθρωποι έχουν αγαπήσει περισσότερους από έναν ανθρώπους ταυτόχρονα. Αν ο ένας σύντροφος έχει τη δική του ερωτική διάθεση εστιασμένη αποκλειστικά αλλού τότε πρέπει να ληφθούν κάποιες δύσκολες αποφάσεις.

Μπορεί αυτό να είναι ένας περαστικός ενθουσιασμός; Είναι μία αβάσταχτη προδοσία; Τι πρέπει να κάνω εγώ ή ο σύντροφός μου γι’ αυτό;

Κάθε σχέση ζευγαριού είναι διαφορετική και περιλαμβάνει άτομα με διάφορα επίπεδα δέσμευσης και ευελιξίας. Πολλά περισσότερα ζευγάρια απ’ όσα θα μπορούσαν να φανταστούν οι πιο πολλοί άνθρωποι ζουν ευτυχισμένα χωρίς σεξουαλικές επαφές μεταξύ τους ή με ερωτική ζωή έξω από την επίσημη σχέση τους.

Σε μια σχέση βασικός παράγοντας είναι το σεξ

Άρα λοιπόν γνωρίζετε όλοι ότι είναι πολύ σημαντικός παράγοντας το σεξ και δεν πρέπει σε μια ερωτική σχέση να μην υπάρχει ειδικά στα νέα ζευγάρια.

Εάν ακόμη ψάχνεις αυτή που θα σε κάνει να ξεχάσεις την βαρετή μη σεξουαλική ζωή σου, μπορείς μέχρι τότε να ζήσεις κάτι διαφορετικό και συναρπαστικό. Διότι οι  athens call girls. στο πρακτορείο μας call girl της Αθήνας είναι πανέμορφες κοπέλες θα σου πραγματοποιήσουν κάθε ευτυχία και κάθε  προσδοκία.

Κλείσε ραντεβού τώρα με μια Athens escorts.

Μάθετε ακόμη περισσότερα για τις σχέσεις:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού