αγάπη λαγνεία ερωτας σεξ

11 Τρόποι να αποδείξεις την αγάπη σου

Μερικές φορές, τα λόγια απλά δεν δείχνουν αγάπη. Μπορείς να πεις σε κάποιον ότι τον αγαπάς, αλλά αν οι πράξεις σου δεν συνδυάζονται με τα λόγια σου, δεν πρόκειται να σε πιστέψει.Το καλό σεξ δεν είναι ένδειξη αγάπης!

Είτε αντιμετωπίζετε προβλήματα σχέσης είτε θέλετε απλώς να τους ενημερώσετε γενικά, το να μάθετε πώς να αποδείξετε ότι αγαπάτε κάποιον δεν είναι και τόσο δύσκολο.

Μερικές φορές χάνουμε τα βασικά σε μια σχέση, όπως η εμπιστοσύνη και η επικοινωνία. Επιστρέφοντας στα βασικά πράγματα, μπορείτε να επαναφέρετε μια αίσθηση εκτίμησης στη σχέση σας.

Πιστεύουμε ότι όλα πρέπει να είναι περίτεχνα και μεγαλειώδη, αλλά πραγματικά, τα μικρά πράγματα είναι πολύ πιο πολύτιμα.

Γιατί μπορεί να χρειαστεί να αποδείξεις ότι αγαπάς κάποιον;

Πριν ασχοληθούμε με το πώς να αποδείξετε ότι αγαπάτε κάποιον, ας διερευνήσουμε γιατί ίσως χρειαστεί να το κάνετε. Ή θέλετε να το κάνετε.

Σίγουρα, ο σύντροφός σας πρέπει να νιώθει ότι τον αγαπούν, αλλά αυτό εξαρτάται από το πώς του συμπεριφέρεστε και τι κάνετε. Είναι επίσης σημαντικό να δείξετε σε κάποιον ότι νοιάζεστε αντί να το λέτε απλώς.

Για παράδειγμα, αν λέτε ότι τους αγαπάτε αλλά ενεργείτε με τρόπο που ουρλιάζει «δεν σε σέβομαι καν», πώς μπορείς να περιμένεις να σε πιστέψουν;

Ή, ίσως στο παρελθόν κάνατε ένα λάθος αλλά ο σύντροφός σας επέλεξε να σας πάρει πίσω. Παρά το γεγονός ότι είστε μαζί, μπορεί να χρειάζονται κάποια διαβεβαίωση για την αφοσίωσή σας.

Μπορεί επίσης να είναι ότι ο σύντροφός σας είχε μια κακή εμπειρία με έναν πρώην. Αν τους φέρθηκαν άσχημα στο παρελθόν, είναι απολύτως πιθανό να είναι λίγο συναισθηματικά ουλωμένοι όταν πρόκειται για αγάπη. Μπορεί να χρειαστούν λίγο επιπλέον TLC και απόδειξη ότι δεν πρόκειται να τους βλάψετε με τον ίδιο τρόπο.

Υπάρχουν εκατομμύριο και ένας λόγοι για τους οποίους μπορεί να χρειαστεί να αποδείξετε ότι αγαπάτε κάποιον, αλλά πρέπει να το κάνετε πραγματικά ποτέ;

Σίγουρα θα έπρεπε να προέρχεται από τις πράξεις σας κάθε μέρα; Αλήθεια, αλλά άνθρωποι είμαστε, σωστά; Έτσι, αν νιώθετε ότι πρέπει να αποδείξετε στον σύντροφό σας ότι είναι ο μόνος για εσάς, ας δούμε μερικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε αυτό.

Δείξτε σε κάποιον που τον αγαπάτε με γλώσσες αγάπης

Εάν δεν έχετε ακούσει ποτέ για τις πέντε γλώσσες αγάπης, αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε όταν πρόκειται να μάθετε πώς να αποδείξετε ότι αγαπάτε κάποιον.

Ο καθένας μιλάει διαφορετικές γλώσσες αγάπης. Οι πέντε γλώσσες αγάπης είναι:

  1. Λέξεις επιβεβαίωσης
  2. Πράξεις επίδοσης
  3. Λήψη δώρων
  4. Ποιοτικός χρόνος
  5. Σωματικό άγγιγμα

Ο καθένας νιώθει και λαμβάνει την αγάπη διαφορετικά. Επομένως, το να γνωρίζετε ποια γλώσσα αγάπης χρησιμοποιείτε κυρίως εσείς και ο σύντροφός σας είναι σημαντικό να τους δείξετε αγάπη με τρόπο που θα καταλάβουν.

Μπορείτε να κάνετε ένα γρήγορο κουίζ στο διαδίκτυο για να μάθετε τη γλώσσα αγάπης σας και του συντρόφου σας και να πάτε από εκεί. Μόλις μάθετε τι σημαίνει περισσότερο για τον σύντροφό σας, μπορείτε να προσαρμόσετε τον τρόπο που δείχνετε σε κάποιον ότι νοιάζεστε μέσω αυτών των μεθόδων.

Πώς να αποδείξεις ότι αγαπάς κάποιον και νοιάζεσαι πραγματικά για αυτόν

Αν θέλετε να αποδείξετε ότι αγαπάτε κάποιον, εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορείτε να έχετε κατά νου για να κάνετε ακριβώς αυτό. Δεν είναι πάντα με λόγια. Μερικές φορές, είναι περισσότερο για πράξεις και τα μικρά πράγματα σε μια σχέση.

1. Να είστε πάντα ειλικρινείς

Να είστε ειλικρινείς για τα συναισθήματά σας και να λέτε τις σκέψεις σας. Ο ευκολότερος τρόπος για να αποδείξετε ότι αγαπάτε κάποιον είναι να εκφράσετε τις απόψεις σας για αυτό το ξεχωριστό άτομο.

Επίσης, κρατώντας ανοιχτές τις γραμμές επικοινωνίας, ο σύντροφός σας θα αισθάνεται πιο άνετα και πιο χαλαροί στην παρέα σας. Δεν θα αισθάνονται ότι δεν μπορείτε να τους πείτε κάτι ή ότι κρύβετε κάτι.

2. Στηρίξτε τον σύντροφό σας και γίνετε ένας ώμος στον οποίο μπορείτε να στηριχτείτε

Σταθείτε δίπλα στον εραστή σας, στις καλές στιγμές, και περισσότερο στις κακές στιγμές.

Όλοι μας έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας στη ζωή. Γίνετε ο ώμος για να στηριχτείτε και δώστε στον σύντροφό σας το κουράγιο και τη δύναμη να κάνει το επόμενο βήμα, δείχνοντάς του ότι είστε δίπλα του. Έτσι δείχνεις σε κάποιον ότι νοιάζεσαι.

3. Γνωρίστε τη διαφορά μεταξύ αγάπης και λαγνείας

Ενώ ο έρωτας περιστρέφεται γύρω από το σεξ και τη λαγνεία, η αγάπη δεν το κάνει. Η αγάπη είναι ένα βαθύτερο συναίσθημα που ξεπερνά τις φυσικές εμφανίσεις. Εάν πιστεύετε πραγματικά ότι αγαπάτε τον σύντροφό σας για αυτό που είναι ως άτομο και όχι για το πόσο σας διεγείρει, αυτό είναι αληθινή αγάπη.

Πώς το αποδεικνύεις; Κάνοντάς τους κομπλιμέντα σε τακτική βάση και υπενθυμίζοντάς τους γιατί τους είσαι ερωτευμένος: για το άτομο που είναι και όχι μόνο για την εμφάνισή τους.

4. Μην είστε υλιστές, αλλά εκτιμήστε τις εμπειρίες

Τα χρήματα είναι άστατα. Είναι αλήθεια ότι τα χρήματα μπορούν να σας δώσουν πολλή ευτυχία, αλλά η αγάπη σας δεν πρέπει να τρεμοπαίζει με τους ανέμους του πλούτου.

Μπορείτε να δείξετε σε κάποιον που νοιάζεστε εάν επικεντρώνεστε περισσότερο στο να περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί και να δημιουργείτε αναμνήσεις μέσα από εμπειρίες. Όλα αυτά είναι πολύ πιο πολύτιμα από το να επιδεικνύεστε με την πιστωτική σας κάρτα.

5. Ρομαντικές χειρονομίες, κάθε τόσο

Το να επιδοθείτε σε ρομαντικές χειρονομίες είναι ένας από τους πιο γλυκούς τρόπους για να ενημερώσετε κάποιον ότι τον αγαπάτε πραγματικά.

Ωστόσο, μην το παρακάνετε. Μην αγοράζετε δώρα μόνο για χάρη του. Διαφορετικά, δεν θα σημαίνει τίποτα. Ένα λουλούδι που έχετε μαζέψει από έναν θάμνο στην άκρη του δρόμου είναι εξίσου προσεγμένο και πολύτιμο με ένα φανταχτερό κόσμημα.

6. Βάλτε τις ανάγκες τους πάνω από τις δικές σας

Αγαπήστε τον σύντροφό σας χωρίς όρους και ανιδιοτέλεια. Βάλτε τις ανάγκες τους πάνω από τις δικές σας και εστιάστε στην ευτυχία τους περισσότερο από τη δική σας.

Η άνευ όρων αγάπη είναι δύσκολη ωστόσο και αυτές οι εκφράσεις ανιδιοτελούς αγάπης δεν πρέπει ποτέ να είναι μονόπλευρες στη σχέση, διαφορετικά θα οδηγήσει τελικά σε επώδυνο χωρισμό.

7. Δείξτε ότι τους σέβεστε ανά πάσα στιγμή

Ο σεβασμός είναι βασικός σε κάθε σχέση και πρέπει να δείξετε στον σύντροφό σας ότι τον σέβεστε πραγματικά ως άτομο. Οποιοσδήποτε τύπος ασέβειας είναι σημάδι ότι μια σχέση είναι στα βράχια.

Φυσικά, θα πρέπει να σε σέβονται με τη σειρά τους, αλλά να εστιάσεις την προσοχή σου στο R-E-S-P-E-C-T.

8. Κάντε τους να νιώσουν ασφάλεια στη σχέση

Το να παίζεις παιχνίδια δεν λειτουργεί ποτέ. Μην προσπαθήσετε να κάνετε τον σύντροφό σας να αισθανθεί ζήλια ή να προσπαθήσετε να τον κάνετε να αισθάνεται αιχμάλωτος. Θα έχει μόνο μπούμερανγκ σε εσάς και θα σας κάνει να πρέπει να αποδείξετε την αγάπη σας ακόμη περισσότερο.

Κάντε τον σύντροφό σας να νιώσει ασφάλεια και άνεση στη σχέση, δείχνοντάς του ότι έχετε μάτια μόνο για εκείνον. Η χειραγώγηση δεν έχει θέση σε καμία σχέση.

9. Φροντίστε να κάνετε αυτό που λέτε ότι θα κάνετε

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο σε μια σχέση από το να υπάρχει μια τεράστια διχόνοια μεταξύ λέξεων και πράξεων. Δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε πραγματικά τον σύντροφό σας ή να αισθανθείτε ότι σας αγαπάει εάν λέει ένα πράγμα και κάνει άλλο.

Βεβαιωθείτε ότι αν λέτε ότι πρόκειται να κάνετε κάτι, θα το κάνετε. Επίσης, να είστε σίγουροι ότι οι πράξεις σας είναι πάντα ειλικρινείς και αληθινές. Αν θέλετε να δείξετε σε κάποιον ότι νοιάζεστε, λίγη ειλικρίνεια πάει πολύ μακριά.

10. Γίνε η μαζορέτα τους στη ζωή

Πρέπει να είστε ο νούμερο 1 θαυμαστής του συντρόφου σας. Ενθαρρύνετε τους και ενθαρρύνετέ τους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους και να εκπληρώσουν τις δυνατότητές τους. Δεν υπάρχει χώρος για απληστία, εγωισμό ή ζήλια σε μια σχέση.

Η επιτυχία τους πρέπει να σας κάνει ευτυχισμένους. Ακριβώς όπως το δικό σου θα έπρεπε να τους κάνει χαρούμενους.

11. Δεσμευτείτε πλήρως αν πείτε ότι θα το κάνετε

Το να μάθετε πώς να αποδείξετε ότι αγαπάτε κάποιον δεν είναι τόσο δύσκολο θέμα. Πραγματικά καταλήγει στο να είσαι αξιοπρεπής άνθρωπος. Εάν λέτε ότι πρόκειται να δεσμευτείτε σε κάποιον, κάντε το.

Μην είστε μόνο μισοί. Βεβαιωθείτε ότι είστε όλοι μέσα και μην αφήνετε τον σύντροφό σας να αναρωτιέται τι συμβαίνει.

Να είστε περήφανοι για τη σχέση σας

Η απόκρυψη μιας σχέσης δεν πρόκειται να κάνει τον σύντροφό σας να νιώσει ότι τον αγαπούν ή τον σέβονται, λένε οι Greece escorts.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ασχοληθείτε πλήρως με τα PDA, αλλά σημαίνει ότι είστε ανοιχτοί στη σχέση σας και ότι είστε περήφανοι που το επιδεικνύετε όποτε το χρειαστείτε.

Διαβάστε περισσότερα για σεξ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού