Στόχοι Sex για την Άνοιξη

11 Στόχοι Sex για την Άνοιξη

Το να έχετε μια σεξουαλική λίστα, είτε τη συνθέτετε μόνοι σας είτε με τον σύντροφό σας, είναι πάντα μια διασκεδαστική ιδέα. Θα σας δώσει επίσης πράγματα που σχετίζονται με το sex για να περιμένετε με ανυπομονησία αυτή την άνοιξη… επειδή θέλετε να κάνετε sex για πικνίκ εδώ και καιρό.

1. Ξεφύγετε από το συνηθισμένο σας ρεπερτόριο sex

Εάν εσείς και ο σύντροφός σας συνήθως ξεκινάτε με στοματικό για να καταλήξετε να κάνετε sex, γιατί να μην δοκιμάσετε κάτι άλλο; Τι γίνεται με το να έχεις στοματικό τελευταίο; Ή παίζοντας τα πάντα αλλιώς;

Ή να μιλάτε πολύ βρώμικα ο ένας στον άλλο χωρίς να αγγίζετε; Ή να δοκιμάσετε στάσεις Κάμα Σούτρα; Η ρουτίνα είναι εξαιρετική για ορισμένα πράγματα, αλλά το sex δεν είναι ένα από αυτά.

2. Παίξτε με τον γείτονά σας

Γνωρίζετε αυτόν τον γείτονα που δεν είναι ο τύπος σας, αλλά κοιτάτε ο ένας τον άλλον τους τελευταίους μήνες; Ναι; αυτό — γιατί να μην περάσετε μια διασκεδαστική ανοιξιάτικη βραδιά μαζί του; Δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος από το παρόν για να δοκιμάσετε κάτι νέο.

3. Ξεκινήστε μια ρουτίνα Kegel

Ποτέ δεν είσαι πολύ νέος για να αρχίσεις να κάνεις τις ασκήσεις Kegel. Όταν κάνετε τα Kegels σας, ασκείτε το πυελικό σας έδαφος, το οποίο είναι σημαντικό από πολλές απόψεις.

Για αρχή, ένα ισχυρό πυελικό έδαφος μπορεί να οδηγήσει σε ισχυρότερους και συχνότερους οργασμούς και, καθώς μεγαλώνετε, μπορεί να βοηθήσει στην ακράτεια, μεταξύ άλλων.

Έτσι, ανεξάρτητα από το πότε θα επιλέξετε να τα κάνετε, σκεφτείτε μια ρουτίνα και χρόνο που σας ταιριάζει κάθε μέρα. Το καλύτερο μέρος για τα Kegels είναι ότι μπορούν να γίνουν οπουδήποτε και παντού.

4. Αυνανιστείτε περισσότερο

Όχι ότι κάποιος χρειάζεται άλλον έναν λόγο για να αυνανίζεται περισσότερο, αλλά αν πρόκειται να καθαρίσετε τη ζωή σας την άνοιξη, ίσως βάλετε και αυτή την πράξη στη λίστα σας.

Μην ξεχνάτε ποτέ: όσο περισσότερο αυνανίζεστε, τόσο καλύτερη θα είναι η σεξουαλική σας ζωή.

5. Ζήστε μια ερωτική φαντασίωση

Όλοι, και εννοώ όλοι, έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις. Αν και κάποιοι μπορεί να είναι πιο κοσμικοί από άλλους, όλοι τις έχουμε. Δεδομένου ότι είναι έτσι, σκεφτείτε να υποχωρήσετε και να ζήσετε μία ή δύο αυτήν την άνοιξη.

Πείτε ο ένας στον άλλον τι σας κάνει να ξεχωρίζετε και τι σας ενεργοποιεί. Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα με το τι φαντασιώνεται ο σύντροφός σας και πολλά ζευγάρια διαπιστώνουν ότι έχουν παρόμοιες φαντασιώσεις.

Πολλοί άνθρωποι επιδίδονται στις φαντασιώσεις τους κατά τη διάρκεια του sex, οπότε αν νιώθετε άνετα, πείτε στον σύντροφό σας τι σκέφτεστε ή τι θα θέλατε να κάνει κατά τη διάρκεια του sex.

Πρέπει και οι δύο να νιώθετε άνετα μέσα στη σχέση σας για να το κάνετε αυτό, καθώς ο σύντροφός σας μπορεί να μην απολαμβάνει να σας ακούει να μιλάτε για τον καλύτερό του φίλο και το αντίστροφο.

Μερικές φαντασιώσεις είναι πιθανό να βιώσετε στην πραγματική ζωή, όπως το σεξ στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, σε ανελκυστήρα ή μπροστά σε άλλους ανθρώπους.

6. Παιχνίδι ρόλων

Το να φέρετε τη φαντασία σας στην κρεβατοκάμαρα μπορεί να τονώσει τον σέξι παράγοντα στην καθημερινότητά σας. Μια έρευνα από το διαπίστωσε ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων χρησιμοποιούν το παιχνίδι ρόλων για να εμπλουτίσουν τη σεξουαλική τους ζωή και η πιο κοινή μορφή παιχνιδιού ρόλων ήταν το ντύσιμο με στολή.

Άλλο παιχνίδι ρόλων περιελάμβανε την παρουσίαση καθημερινών σεναρίων που θεώρησαν ότι ήταν ερωτικά. Το παιχνίδι ρόλων σάς δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε τις σεξουαλικές φαντασιώσεις με την πραγματικότητα.

Αν όντως σε ανάβει μια περιστασιακή συνάντηση με έναν πυροσβέστη ή ναύτη, βάλε τον σύντροφό σου να φορέσει στολή ή να απολαύσεις τη σέξι φαντασίωση της γραμματέως συναντώντας τον στην πόρτα ντυμένη με σέξι στενή φούστα, μπλούζα, κάλτσες και γόβες.

Το ντύσιμο δεν είναι μόνο για παιδιά, είναι διασκεδαστικό και για ενήλικες. Το παιχνίδι ρόλων σάς δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε τις σεξουαλικές φαντασιώσεις με την πραγματικότητα.

7. Sex Κλαμπ και εναλλαγή ζευγαριών

Στόχοι Sex για την Άνοιξη
Στόχοι Sex για την Άνοιξη

 

Πολλοί άνθρωποι φαντασιώνονται να κάνουν σεξ ενώ τους παρακολουθούν άλλα άτομα και υπάρχουν πολλά σεξ κλαμπ, αρκεί να το ψάξετε σωστά. Υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι από όσο νομίζετε που απολαμβάνουν τη σεξουαλική ευχαρίστηση και τον ενθουσιασμό με αυτόν τον τρόπο.

Σε κάποιους αρέσει απλώς να παρακολουθούν άλλα ζευγάρια να κάνουν sex, ενώ σε άλλους αρέσει να τους παρακολουθούν και σε άλλους θέλουν να συμμετέχουν.

Η πλειονότητα των sex κλαμπ έχουν περιορισμούς σχετικά με το ποιος μπορεί ή δεν μπορεί να είναι μέλη και εφαρμόζει αυστηρές οδηγίες για τη συμπεριφορά στο κλαμπ, όπως πρόσκληση να συμμετάσχει, ζητώντας άδεια να αγγίξει άλλο άτομο και σόλο άνδρες με πρόσκληση με ένα ζευγάρι.

Πολλά ζευγάρια πηγαίνουν σε βραδιές εναλλαγής ζευγαριών για να συναντήσουν άλλα άτομα σαν αυτά που απολαμβάνουν το sex και να μιλήσουν για το sex. Κάποιοι δεν συμμετέχουν αλλά απλώς παρακολουθούν.

Ορισμένα κλαμπ είναι γυναικεία και οι άντρες πρέπει να είναι σε ζευγάρι για να συνεχίσουν ή είναι μόνο γυναίκες. Το να απολαμβάνετε το σεξουαλικό παιχνίδι με αυτόν τον τρόπο είναι ένας ασφαλής τρόπος για να απολαύσετε τη φαντασία σας, αλλά και οι δύο πρέπει να αισθάνεστε άνετα με αυτό που συμβαίνει και να μην αισθάνεστε πιεσμένοι να κάνετε κάτι που δεν θέλετε.

8. Γράψε για το sex

Η ανάγνωση ερωτικής φαντασίας κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια, αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ να γράψετε τη δική σας ερωτική ιστορία; Το να γράψετε τις σεξουαλικές σας επιθυμίες και φαντασιώσεις μπορεί μερικές φορές να είναι πιο εύκολο από το να μιλάτε για αυτές.

Ποτέ δεν ξέρεις, θα μπορούσε να είναι μια εντελώς νέα καριέρα. Από τότε που έγραψα για το sex, ανακάλυψα ένα εντελώς νέο sexy εαυτό. Προσωπικά αισθάνομαι πολύ πιο sexy από τότε που άρχισα να γράφω για το sex καθώς συχνά οι σκέψεις μου μπορεί να είναι αρκετά άτακτες. Σίγουρα έχω ένα πολύ μεγαλύτερο χαμόγελο στα χείλη μου αυτές τις μέρες.

9. Σεξουαλικά παιχνίδια

Όχι μόνο για τις γυναίκες, τα σεξουαλικά παιχνίδια μπορούν να προσφέρουν μια νέα διάσταση στη σεξουαλική σας ζωή. Η εκμάθηση νέων τρόπων με τους οποίους μπορείτε να βιώσετε καλύτερη σεξουαλική ευχαρίστηση και νέες σεξουαλικές αισθήσεις πειραματιζόμενοι με διαφορετικά σεξουαλικά παιχνίδια μπορεί να τονώσει τη σεξουαλική σας ζωή.

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν τη χρήση των σεξουαλικών παιχνιδιών ως λυπηρή ή μόνο εάν έχετε κάποιο πρόβλημα, αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια – οι πωλήσεις των σεξουαλικών παιχνιδιών έχουν αυξηθεί από το Fifty Shades Of Grey, καθώς γίνεται πιο συνηθισμένο να πειραματίζεστε με το sex παιχνίδι σας.

Από την ενσωμάτωση ενός σεξουαλικού παιχνιδιού με σφαίρες κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής μέχρι το να κάνετε τη δική σας σεξουαλική παράσταση για τον σύντροφό σας χρησιμοποιώντας δονητή μπορεί να είναι απελευθερωτικό και να του δείξετε ακριβώς τι είναι ευχάριστο για εσάς.

10. Σεξουαλικά παιχνίδια για άνδρες

Τα ανδρικά σεξουαλικά παιχνίδια είναι επίσης διασκεδαστικά, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα σεξουαλικής αίσθησης από το χέρι ενός άνδρα ή το στόμα σας δεν μπορεί να πετύχει. Από μανίκια πέους ή δονητές μέχρι πρωκτικά παιχνίδια, η γκάμα για τους άνδρες αυξάνεται διαρκώς καθώς αρχίζουν να συνειδητοποιούν τα ευχάριστα και υγιεινά οφέλη των ανδρικών σεξουαλικών παιχνιδιών.

Τα παιχνίδια των ζευγαριών είναι φανταστικά και μερικά είναι ακόμη και με τηλεχειρισμό, που σας επιτρέπει να μεταφέρετε τη σεξουαλική σας απόλαυση πέρα από την κρεβατοκάμαρα – όλοι γνωρίζουμε ότι οι άντρες αγαπούν το τηλεχειριστήριο.

11. Ξεχάστε τα εσώρουχα!

Το να φοράς όμορφα εσώρουχα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πολύ sexy, αλλά το να μην φοράς είναι ακόμα πιο απελευθερωτικό. Μπορεί να κάνει λίγο κρύο, γι’ αυτό επιλέξτε πότε θα τα ξεφορτωθείτε προσεκτικά για να αποφύγετε τα κρυοπαγήματα!

Αν δειπνήσετε έξω, πείτε συμβουλές στον σύντροφό σας σχετικά με τα εσώρουχά σας ή την έλλειψη τους. Θα μπορούσατε ακόμη και να τους δώσετε ένα γρήγορο φλας κάτω από το τραπέζι, αλλά προσέξτε να μην σας πιάσουν.

Προσκαλέστε τους να εξερευνήσουν για να τους φτιάξετε τη διάθεση – πιθανότατα δεν θα μείνετε για επιδόρπιο. Όταν επιστρέψετε στο σπίτι, θα έχετε λιγότερα ρούχα να αφαιρέσετε – το sex χωρίς εσώρουχα την άνοιξη μπορεί να είναι αρκετά συναρπαστικό.

Μερικές φορές η σεξουαλική μας ζωή χάνει τη σπίθα της, αλλά υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εμπλουτίσετε το sex σας, τόσο στην κρεβατοκάμαρα όσο και έξω από αυτήν, που μπορεί να περιλαμβάνουν μπάνιο μαζί ή ανάβοντας αρωματικά κεριά. Αυτές οι ιδέες είναι πολύ πιο διασκεδαστικές και άτακτες επίσης, λένε οι Greece escorts.

Διαβάστε περισσότερα για sex:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού