Συζητήσεις για σεξ που πρέπει να ξέρεις

5 Συζητήσεις για σεξ που πρέπει να ξέρεις

Όταν το σεξ γίνεται μονότονο το μόνο που χρειάζεστε είναι μια μικρή σπίθα να ξαναφέρει το πάθος και την ένταση που μοιραζόσασταν με την σύντροφό σας στην αρχή της σχέσης. Για να βρείτε λοιπόν το πάθος ξανά πρέπει να σταματήσετε να κάνετε τα ίδια και τα ίδια κόλπα στην κρεβατοκάμαρα και να δοκιμάσετε καινούριες ιδέες.

Υπάρχουν συγκεκριμένες συζητήσεις που θα πρέπει να κάνει το ζευγάρι, και οι οποίες δημιουργούν μεγάλη δύναμη και διάρκεια μέσα στη σχέση. Oταν μιλάμε για σεξουαλική οικειότητα, μιλάμε για την λίστα που ακολουθεί παρακάτω.

Ανακάλυψε καινούργια πράγματα και αισθήσεις με μια Athens escort και απολαύστε μια μοναδική νύχτα γεμάτη πάθους και έρωτα. Διαβάστε, λοιπόν, ποια είναι τα 5 θέματα για σεξ που πρέπει να ξέρετε, αλλά και πώς να τα προσεγγίσετε, ώστε να μπορέστε να προχωρήσετε στη συνέχεια στα πιο ενδιαφέροντα, που ακολουθούν.

1. Αποκτήστε Σχεδιασμό

Αυτό μπορεί να μην ακούγεται και πολύ ρομαντικό, αλλά τα ζευγάρια θα πρέπει να μιλάνε μεταξύ τους για το πώς θα κάνουν σεξ μέσα στα γεμάτα προγράμματά τους. Οι άνθρωποι έχουν σεξουαλική επαφή κατά μέσο όρο λίγο περισσότερο από μία φορά την εβδομάδα. Αλλά αυτό που μετράει είναι η ποιότητα, όχι η ποσότητα, έτσι σας προτείνουμε να αποφασίσετε πόσο είναι αμοιβαία αποδεκτή η συχνότητα, και επίσης, εάν είναι αποδεκτό κι απ’ τους δύο το ήσυχο σεξ, ενώ σας επισκέπτονται συγγενείς και απρόσμενες αναποδιές. Αν κάποιος από σας αρέσκεται, επίσης στο σεξ το πρωί, ενώ ο άλλος το απολαμβάνει το βράδυ, βρείτε συμβιβαστικές λύσεις που να καλύπτουν τα γούστα και των δύο.

2. Συζητήστε για Προφύλαξη

Δεν έχει σημασία πόσους σεξουαλικούς συντρόφους είχε ο καθένας από σας πριν συναντηθείτε. HPV και οι άλλες ασθένειες, μεταδίδονται μέσω των ανθρώπινων γεννητικών οργάνων, όπως μεταδίδεται το κοινό κρυολόγημα μέσω της μύτης και του λαιμού. Είναι, λοιπόν, καλύτερα να μιλήσουμε για αυτό το θέμα ξεκάθαρα πριν κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Δοκιμάστε το: Αυτά είναι τα προσωπικά μου όρια για το ασφαλές σεξ, ή αυτός είναι ο τρόπος αντισύλληψης που ακολουθώ. Πρόκειται για το σώμα σας, και κάποιες συνθήκες είναι για πάντα σ’αυτές συμπεριλαμβάνονται και οι ανεπιθύμητες κυήσεις.

3. Δημιουργήστε Αποκλειστικότητα

Μην παίζεται. Αν δεν έρθετε σε μία μεταξύ σας σαφή προφορική συμφωνία, μην σκέφτεστε από μόνοι σας δεν θα μπορούσε να είναι με κάποια άλλη, γιατί έτσι λέτε ψέματα στον εαυτό σας. Πολλές γυναίκες προτιμούν να μην ζητήσουν αποκλειστικότητα στο σεξ, επειδή φοβούνται ο άλλος δεν θα συναινέσει ποτέ σ’αυτό. Σ’αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να γνωρίζετε τι σκέπτεται ο άλλος και έτσι να πάρετε μία σωστή απόφαση για σας, για το εάν θέλετε ή δεν θέλετε να κάνετε σεξ. Πώς θα μπείτε σε αυτό το θέμα ευγενικά και με κομψότητα; Θα πρέπει και οι δύο αισθάνεστε άνετα, ίσως σε κάποιο σπίτι του ενός ή του άλλου, ή σε ένα σαλόνι. Απλώς μην συζητήστε γι’αυτό το θέμα, εάν δεν έχετε πιει και οι δύο κάτι περισσότερο από ένα ποτό.

Όλα είναι δυνατόν να γίνουν αρκεί να αισθάνεστε άνετα με την αγαπημένη σας και να την θέλετε. Το σεξ και ερωτάς είναι απολαυστικό μόνο αν το έχετε συζητήσει και ξέρετε απόλυτα τι θέλει ο ένας από τον άλλον.

Διάλεξε την πιο σέξι call girl και ζήσε μοναδική ερωτική εμπειρία και το πιο τέλειο σεξ που σας αξίζει.

Μάθε περισσότερα για το σεξ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού