Τι μπορείς να κάνεις για να αυξήσεις την ερωτική απόλαυση;

Τι μπορείς να κάνεις για να αυξήσεις την ερωτική απόλαυση;

Μην φαντάζει το σεξ μια βαρετή, άνευρη, άχρωμη διαδικασία για εσένα και την σύντροφό σου, αν σκέφτεσαι κάτι τέτοιο, μάλλον κάτι δεν γίνεται σωστά. Και στην διασκέδαση ενηλίκων το πρακτορείο μας παρέχει τις καλύτερες Greece escorts που όμως δεν είναι οι μόνες που χρειάζονται για να βελτιώσετε την σεξουαλική σας ζωή.

Γιατί το σεξ είναι κατά βάσιν παιχνίδι του μυαλού και αυτό μπορεί να διεγερθεί με πολλαπλούς τρόπους:

1. Αγόρασε  ένα sex toy:

Οι γυναικείοι δονητές έχουν αύξηση τα τελευταία χρόνια. Μπορεί αυτό το βοήθημα να είναι κάτι διαφορετικό για εκείνη και να την βγάλει από την ρουτίνα.Το σεξ είναι μια πρακτική που αφορά το κορμί και το πνεύμα. Όταν αυτά είναι συντονισμένα, τότε αυτό γίνεται καλύτερα.

2. Πρώτα παίζουν τα μάτια

Βάλε στο DVD η στην τηλεόραση  απροειδοποίητα μία ερωτική ταινία. Παρατήρησε  τις αντιδράσεις της και κάτσε δίπλα της. Δείξε πόσο απολαμβάνεις αυτό που κάνετε… Αφού «χορτάσουν» τα μάτια, σειρά έχουν τ’ αυτιά. Άσ’ την να βλέπει και να ακούει και μετά ρώτα  τι απ’ όσα είδατε θέλεις να της κάνεις . Δεν πρόκειται να σου πει «όχι». Και δεν θα προλάβετε να δείτε το τέλος της ταινίας.

3. Πριν το σεξ μύρισε κάτι που το θέλεις πολύ:

Οι μυρωδιές είναι άκρως διεγερτικές και μπορούν να σου φτιάξουν την διάθεση. Ιδίως αυτές που είναι συνδεδεμένες με τα ερωτικά σου γούστα. Μύρισε την ξεκινώντας από το λαιμό της και ύστερα συνέχισε να πηγαίνεις προς τα κάτω

4. Το μασάζ μπορεί να είναι διεγερτικό:

Απαλές κινήσεις των δαχτύλων στο σώμα της και στο σώμα της μπορούν να φέρουν χαλάρωση και να σας κάνουν να απολαύσετε το σεξ καλύτερα.Βάλε λίγο κρέμα η λάδι αν θέλει χαλάρωσε τους ώμους της και τα χέρια,ύστερα μπορείς να προχωρήσεις και πιο κάτω.

5. Μην σταματάς

Σε αντίθεση μ’ εσένα, σ’ εκείνη μπορεί να κοπεί ο οργασμός της ακόμα κι αν έχει ξεκινήσει. Όποτε μόλις καταλάβεις ότι ξεκινά, συνέχισε να κάνεις αυτό ακριβώς που έκανες χωρίς καμία αλλαγή.

Το σεξ είναι κάτι που σε όλους μας αρέσει και φυσικά αν είναι περιπετειώδεις σεξ με εκπλήξεις. Τόλμησε, δοκίμασε και ζήσε μια εμπειρία με μια call girl που σε περιμένει με πάθος και έρωτα.

Μάθε περισσότερα για το σεξ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού